babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Nyáron is hordozunk! (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Különleges időszak a kisbabás családokban a nyár. Minden újdonsült szűlő számára fokozottan figyelmes és óvatos döntés születhet arról, hol és hogyan töltik a nyáridőt.

Ha messzire nem is, de biztosan kimozdulnak a babával, kisgyerekkel a szülők rövidebb időre vagy akár több hétre a lehetőségeikhez mérten.

Utazás közben és szabadtéri kikapcsolódás alkalmával is nagy segítség a hordozás. Eltérő terepviszonyok várhatnak a kirándulókra, szabadba vágyókra. Fű, földút, kavics, murva, dombok, lépcső, híd stb. Hordozva bármilyen terepen simán vesszük az akadályokat. Emellett a legfontosabb, hogy a baba teljes biztonságban érzi magát még egy számára ismeretlen helyen vagy környezetben is, hiszen testközelben van. Bármikor elbújhat vagy elaludhat, ha kimerítették a látnivalók, a friss levegő, a külső ingerek.

A testvérek számára is segítség lehet ha a legkisebbet hordozzuk. Mozgás, séta közben könnyebb figyelni egyszerre a kicsire és a nagyobbra is. Ha a kicsi baba szopizni szeretne, bármikor diszkréten megoldható a szoptatás a hordozóeszközökben is.

 

A meleg időre vagy a hőségre legyünk tekintettel hordozás közben is! A baba testközelség iránti ösztönös igénye nyáron is él. Ha zavar az összeizzadás, tegyünk magunk közé egy tetra pelenkát és cserélgessük, vagy keressünk kevésbé meleg napszakot a hordozáshoz. Védjük a baba bőrét a hordozóból kilógó testrészeken extra figyelemmel, kalappal, védőkrémmel. Milyen nyáron a babahordozás? Nézd meg a videót! 

 

 

A Nandu csapata online tanfolyamokkal, konzultációkkal és élő, online bemutatókkal és akciós vásárlási lehetőségekkel támogatja a magyar családokat. Céljuk, hogy a kialakult helyzet ellenére is megfelelő és hasznos információkat adhassanak a leghatékonyabb csatornákon.

Figyeljétek az oldalukat, hogy kapcsolódhassanak!

 

 

Programjaik:

https://akcio.babahordozas.hu

 

Megvásárolhatod kiszemelt hordozódat a https://manokboltja.hu gyártói webáruházukból, akár akciósan a babamamatudakozo Kismama Kuponfüzetben található kuponoddal.

 

https://nandu-wrap.com

Ajánló

Fogadd meg az alábbi tanácsokat!
Egy kis segítség, ha úton van a testvér.
Sokszor a könnyebb utat választjuk.

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

A szürkeség időszakos, ha sokat teszel azért, amiben hiszel, az majd kiszínezi, eltünteti a fájdalmakat. De eleget kell tenni érte, mert a csodákat csak az kaphatja meg, aki hisz benne, és bízik abban, hogy megérdemli, hogy lesz majd olyan nap, amikor úgy ébred fel, hogy végre nem érzi magát kívülállónak.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!